Brezplačna predstavitev robotskih sesalce in kosilnic na domu! Pokličite nas 051 351 181        Sprejemamo DINERS, AMERICAN EXPRESS, KARANTA- plačilo na obroke brez obresti!
Wiper Serija Blitz
Od 400m2 do 800m2
Wiper Serija Runner
Od 1.500m2 do 3.500m2
Wiper Serija One
Od 3.000m2 do 12.000m2

Wiper Serija Blitz

Wiper Blitz predstavlja novo generacijo robotskih kosilnic za nego vrta, deluje samodejno, natančno in ekonomično ter vam podarja popolno travnato površino, kot jih vidite na golf igriščih. Zahvaljujoč novi patentirani tehnologiji ne potrebuje namestitve območja.Primeren je za male in srednje vrtove, enostaven za uporabo in popolnoma varen. Wiper Blitz deluje tiho, zato ga lahko uporabljate tudi ponoči. Potreben je le en pritisk na gumb in že je pripravljen za košnjo do 400 m2. Štirikolesni pogon mu omogoča, da z lahkoto premaguje naklone do 27 stopinj, ne da bi pri tem izgubil na moči, hitrosti ali se zaradi tega prevrnil. Ne zahteva niti človeškega posega, saj njegovi senzorji avtomatično zaznajo prepreke. Zaradi zmernih dimenzij in teže ter priročnih stranskih držal je dvigovanje in premikanje kosilnice zelo enostavno.
lizard S

ZmogljivostSnujemo in ustvarjamo robote za domačo uporabo na osnovi koncepta »preprostosti uporabe«: roboti so funkcionalni in močni ter ne potrebujejo posebne pozornosti. Uresničijo vse vaše želje in potrebe v okolici vašega doma.

VarnostTehnologija in kakovost načrtovanja, z našimi patentnimi aktivnimi in pasivnimi napravami, zagotavljata, da dnevno delo naših robotov izboljša kakovost življenja na prostem in da so odrasli in otroci varnejši.

Zavezanost okoljuPoleg bolj kakovostnega življenja je cilj razvoja in raziskav tehnoloških rešitev tudi več izdelkov, ki neposredno prispevajo k zmanjševanju emisij plinov v okolju in večji izkoristek energije.

Specifikacije Blitz Serije

Površina v m2 Max. naklon Delovni čas Višina košnje
Blitz X 400 50% 3,5h 34-40mm
Blitz XP* 400 50% 3,5h 34-40mm
* Dodatno senzor zaznavanja globine. (Proti padcem)
Video Predvajalnik